Dissabte 26 a les 09.00


NO VENIM AMB MANUAL
Nins sobreestimulats?
Dirigit i presentat per Regina Cortés, el programa semet el dissabte a partir de les 9.00 h i combina els espais dirigits a pares amb els infantils

Llargues jornades escolars, activitats extraescolars, múltiples activitats lúdiques… Estan el nins sobreestimulats? Aquest dissabte en parlarem a l’espai de psicologia de No venim amb manual.

D’altra banda, a la secció ‘En família’ –amb Eugeni Valentí, de Genoveva–, coneixerem les noves normes per viatjar en cotxe amb nins, que entren en vigor el proper 1 d’octubre. També parlarem de què són les cadires contramarxa i com es col·loca correctament una cadireta.

Entre els continguts dirigits als infants destacam la tertúlia ‘Paraula de Nin’ i l’entrevista que els col·laboradors més joves realitzen al personatge o personatges de la setmana, que en aquesta ocasió seran dos esportistes campions d’Espanya en la seva disciplina.

El programa es completarà amb les recomanacions de plans d’oci en família, la secció adolescent i les cançons infantils d’altres èpoques.

No venim amb manual, dirigit i presentat per Regina Cortés, s’emet el dissabte dematí, a partir de les 9.00 h a IB3 Ràdio i combina els espais infantils amb d’altres dirigits als adults, com pediatria, pedagogia i criança. També dóna veu a diferents col·lectius dedicats a la infància i convida les famílies a participar-hi activament.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter: @NoVenimAmbMnl, al nostre Facebook: No venim amb manual-IB3 Ràdio i al correu electrònic: novenimambmanual@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot sentir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL