Dissabte 26 a les 11.00


BALEARS FA CIÈNCIA
L’eficàcia real dels complements vitamínics i de la vitamina C
Dirigit i presentat per Enric Culat, Balears fa Ciència és el  magazín de ciència i medi ambient que s’emet cada dissabte a IB3 Ràdio, entre les 11.00 h i les 14.00 h.

Aquest dissabte xerram dels complements vitamínics i tractam d’esbrinar si de veritat serveixen per combatre l’astènia que algunes persones pateixen quan arriba la tardor. I la vitamina C? Ens pot prevenir dels constipats i de la grip? Quines són les seves propietats reals? Responem totes aquestes qüestions dins l’espai Bons Aliments amb Josep Tur; catedràtic de Fisiologia del departament de Biologia Fonamental i Ciències de la Salut de la UIB i amb Biel Cerdà, professor de cuina.

Abans d‘abordar aquest tema i per començar el programa, conversam amb José Antonio Pérez, director del programa de televisió de divulgació científica “Órbita Laika” que s’emet a la 2 de TVE des d’aquesta setmana i amb José Miguel Mulet, professor de Biotecnologia de la Universitat Politècnica de Valencia (UPV), investigador de l’Instituto de Biologia Molecular y Celular de Plantas (IBMCP) i divulgador a diversos mitjans. Amb ells xerram de diferents maneres de divulgació de la ciència dins el nostre espai Ciència en Societat.

Com que en aquesta ocasió el programa tendrà només dues hores de durada, rebem els nostres col·laboradors a partir de les 12 hores. Amb Lluc Mas, professor de didàctica de l’astronomia i director de Mallorca Planetarium Space Center, xerram de l’eclipsi de superlluna que es produirà la nit del 27 al 28. Després rebem Macià Sureda, estudiant de Bioquímica de la UIB que s’encarrega de la secció Ciència per a Tothom. Acabam el programa amb Xavi Canyelles i Luis Resines, que aquest dissabte dediquen l’Entrevista Impossible a la contaminació del paleolític.

Dirigit i presentat per Enric Culat, Balears fa Ciència és un magazín de ciència i medi ambient que s’emet cada dissabte a IB3 Ràdio, entre les 11.00 h i les 14.00 h, que pretén despertar la curiositat, instruir i alhora entretenir gràcies a la divulgació de diferents temes vinculats a totes les branques del coneixement.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter: @BalearsFCiencia, al nostre Facebook: Balears fa Ciència-IB3 Ràdio i al correu electrònic: balearsfaciencia@ib3radio.com

 IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot seguir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL