Divendres 25 a les 08.00


EL FARISTOL
La Facultat de Medicina, una necessitat?
El magazín informatiu d’IB3 Ràdio debatrà aquest divendres sobre la creació d’una facultat de medicina a les Illes Balears. Les Balears i La Rioja són les úniques comunitats autònomes que no imparteixen aquests estudis. Som davant d’una frivolitat? Una despesa supèrflua? Són algunes de les preguntes a què hauran de donar resposta el president del Col·legi de Metges de Balears, Antoni Bennasar; el president de sanitat del sindicat CSIF, Guillem Vila, i representants polítics que participaran a la tertúlia.

El Faristol també parlarà amb el director general de l’IB-Salut, Juli Fuster, que ens valorarà la Mesa Sectorial de Sanitat de dijous. A més, un dels mallorquins afectats per la Talidomida ens comentarà la decisió del Tribunal Suprem de no indemnitzar les víctimes de la farmacèutica Grünenthal Pharma.

A més a més, coincidint amb el quart aniversari de la Plataforma d’Afectats per les Hipoteques a Mallorca i amb motiu de l’entrada en funcionament de l’Oficina Antidesnonaments de l’Ajuntament de Palma, entrevistarem una de les primeres usuàries d’aquest servei.

Durant el programa també conversarem amb l’escriptor Josep Manuel Vidal-Illanes.

El Faristol és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit i presentat per Àngela Seguí, que es pot escoltar de dilluns a divendres a partir de les 8.00 h.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter (@ElFaristolib3), al nostre Facebook  (El Faristol – IB3 Ràdio) i al correu electrònic: elfaristol@ib3radio.com.

 IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot sentir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL