Dijous 01 a les 21.35


UEP! COM ANAM?
Farem de placers i d’hortolans en família, cantarem mentre llauram i collirem gínjols a grapats
Aquesta setmana, al programa més pagès i rural de la radiotelevisió balear, vos tenim preparats diferents reportatges foravilers d’allò més entretenguts. Per començar, passejant pel mercat de Llucmajor, en Toni Ballador es trobarà amb una secular nissaga de placers i hortolans que el convidaran a visitar les seves terres i a collir-hi tota casta de verdures de temporada. En la seva companyia, a més de feinejar entre hortalisses i de conèixer tots els membres de la família, el nostre carismàtic presentador també descobrirà un curiós conreu que, un temps, era molt freqüent als horts de ca nostra i que avui, pràcticament, ha desaparegut.

I mentre l’amo en Toni cull i recull, en Felip Munar ens presentarà el conjunt de la possessió més antiga i important del terme de Lloret de Vistalegre: Son Gelabert.

El nostre mestre particular visitarà les dues meitats de la finca –la de Dalt i la de Baix- i ens revelarà els seus racons més misteriosos, els seus secrets ocults i la seva emocionant història. I també hi conversarà amb els seus respectius senyors i amb el veterà amo d’una de les partions. Així, idò, la primera incursió de la secció de possessions al poble natal d’en Felip Munar serà més que interessant. I ben interessants seran, també, un detallat reportatge en què veurem uns joves de Santa Margalida que llauren amb bístia mentre canten tonades del camp, i un reportatge breu en què acompanyarem un pagès porrerenc a collir gínjols madurs i a treballar la terra dels seus sementers.

Finalment, al Rebost, dos erudits membres de l’Acadèmia de la Cuina i del Vi de Mallorca ens faran d’amfitrions i ens cuinaran dues castes diverses i tradicionals de raoles.

Uep! Com anam? s’emet dijous vespre, a partir de les 21.45 h, a IB3 Televisió.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials: @IB3televisio amb l’etiqueta #UepComAnamIB3 i www.facebook.com/uepcomanam.

A la web www.ib3tv.com, podeu veure aquest programa “En directe”, i si no el podeu veure, el trobareu a la nostra secció “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL