Dissabte 03 a les 22.00


FONT DE MISTERIS
Especial “La guerra dels mons a IB3 Ràdio (Programa 100)
El programa de misteris i llegendes d’IB3 Ràdio celebra el seu programa número 100 amb l’adaptació radiofònica de “La Guerra dels Mons” de Orson Welles.

El dissabte 3 d’octubre el programa “Font de Misteris” celebra la seva emissió número 100. Per aquest motiu, han preparat una edició molt especial en la qual es recrearà l’adaptació radiofònica de “La Guerra del Mons” que va fer Orson Welles i el Teatre Mercuri de l’Aire l’any 1938 a la CBS. A la segona hora, es plantejarà la importància que ha tingut la ràdio fins a l’actualitat i com ha estat testimoni de la història del segle XX i XXI.

Es pot seguir i comentar el programa a Facebook cercant “Font de Misteris” i a Twitter cercant @fontdemisteris emprant l’etiqueta #fontdemisterisib3 o #LaGuerraDelsMonsIB3. També s’hi pot contactar a través del correu electrònic: fontdemisteris@ib3radio.com, del nou compte d’Instagram: fontdemisterisib3 o del WhatsApp del programa: 659166952.

Font de Misteris és el programa especialitzat en misteris i llegendes de les Balears d’IB3 Ràdio que es pot seguir els dissabtes vespre a partir de les 22 hores i fins a la mitjanit.

La tasca de divulgació dels misteris i les llegendes de les Illes Balears per part de “Font de Misteris”, va ser reconeguda enguany per Ràdio Associació de Catalunya amb la menció de qualitat a la categoria de millor programa especialment “per la part del programa destinada a la divulgació de les tradicions i llegendes, i per tant, la recuperació del patrimoni cultural de les illes”.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot sentir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.
Una resposta a “FONT DE MISTERIS: Especial “La guerra dels mons a IB3 Ràdio (Programa 100)”

  1. miguel llull castañer escrigué:

    He estado escuchando con mucha atención su programa del pasado día 3 del actual, y de verdad no me ha extrañado ni una pizca, que el pueblo americano se acoj…., pues el relato es impresionante, me imagino la gente que lo estaba escuchando y me situo un poco en la época, que solo tenían la radio, lo mal que lo debieron pasar.

    Por otra parte, quiero FELICITAR no, LO SIGUIENTE de todo corazón a estas personas que semana tras semana demuestran una gran profesionalidad , dedicación y entusiasmo, haciendo una labor de investigación y estudios que demuestran un gran cariño con lo que hacen, saludos a todos y mil gracias por en buen rato que me haceis pasar, miguel

Deixa un comentariIB3 TELEVISIÓ

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL