Dimecres 30 a les 08.00


EL FARISTOL
El traspàs de les competències turístiques als consells insulars
“El Faristol” analitzarà aquest dimecres la situació de les competències turístiques de cada un dels consells insulars de les Illes Balears, i també les negociacions, si n’hi ha, per traspassar-les. Per això, contactarem amb la directora general de Turisme del Govern, Pilar Carbonell, i representants dels consells d’Eivissa, Formentera, Mallorca i Menorca.

Amb vista a les pròximes eleccions generals, entrevistarem el candidat dels socialistes al Congrés, Ramon Socias, que ha estat elegit pel consell polític extraordinari del PSIB. Pel que fa a l’escàndol del trucatge dels motors de Volkswagen, parlarem amb Alfonso Rodríguez, portaveu de l’Associació de Consumidors i Usuaris de Balears i president de FACUA a les Illes Balears, qui ens assessorarà sobre els drets dels propietaris de vehicles que puguin estar afectats pel frau.

El magazín informatiu d’IB3 Ràdio entrevistarà el president de l’Associació de Paràlisi Cerebral de les Illes Balears (Aspace), José Antonio Rodado. En temps de tertúlia, conversarem sobre la solitud i comentarem les dades de l’informe “La Soledad en España”, que han promogut la Fundació AXA i la Fundació ONCE. Al programa també assistirà la delegada de l’Agència Estatal de Meteorologia a les Illes Balears, María José Guerrero, per parlar de l’alerta taronja per pluges que s’ha activat a totes les illes.

El Faristol és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit i presentat per Àngela Seguí, que es pot escoltar de dilluns a divendres, a partir de les 8 hores.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter (@ElFaristolib3) i al nostre Facebook (El Faristol – IB3 Ràdio) i al correu electrònic: elfaristol@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot sentir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL