EPRTVIB informa


TOTS DONAM UNA MÀ
El mes d’octubre tots, amb l’Associació de Voluntaris de Cures Pal·liatives de les Illes Balears  
La campanya de responsabilitat social corporativa de l’Ens Públic de Radiotelevisió de les Illes Balears, Tots donam una , continua donant suport i difusió a diferents associacions i entitats que, dia a dia, intenten millorar la qualitat de vida de moltes  persones que viuen amb dificultats, a causa de malalties o de problemes socials.

Josep M. Codony, director general de l’Ens Públic de Radiotelevisió de les Illes Balears (EPRTVIB), i Mateo Roca Auli, president de l’associació, han firmat un conveni de col·laboració.

L’Associació de Voluntaris de Cures Pal·liatives de les Illes Balears (DIME) té, entre els seus objectius, afavorir el desenvolupament professional, promoure el coneixement i impulsar projectes de recerca amb la finalitat de millorar l’atenció que es dóna al pacient i la seva família durant la fase de final de la vida.

La tasca dels voluntaris de DIME es fonamenta en els valors de solidaritat, fraternitat, competència i compromís enfront de la vulnerabilitat, la dependència i el sofriment de les persones, pacients, familiars i amics, davant el procés de la mort.

Per aconseguir els seus objectius desenvolupen l’exercici del voluntariat mitjançant la promoció, la formació i la coordinació de diferents activitats. Podeu trobar més informació a la seva web: cuentaconnosotros.es.

IB3 Televisió i IB3 Ràdio oferiran un seguiment extens, amb entrevistes i la cobertura de les activitats que, des de l’entitat, es facin durant el mes d’octubre.

Programes com Salut i Força, Això és IB3 i Informatiu Vespre a IB3 Ràdio i La Mirada a IB3 Televisió seran la finestra per tal de fer arribar a la societat balear la realitat de les cures pal·liatives. També es promourà la comunicació d’aquestes activitats a través de les nostres xarxes socials i de la pàgina web d’IB3: ib3tv.com.

La campanya Tots donam una s’ha convertit en l’eix corporatiu i social de l’Ens Públic de Radiotelevisió de les Illes Balears, que vol mostrar els problemes amb què viuen moltes persones i famílies de la nostra societat.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL