Dissabte 03 a les 10.30


DA-LI GAS!
Arriba als 150 programes
Aquesta setmana serà molt especial per al programa Da-li Gas!. L’espai complirà 150 programes, 150 voltes a la graella d’IB3 Televisió. Una xifra màgica i motivadora per seguir oferint a tots els aficionats i amants del motor els millors continguts en un espai que des de l’esforç i el treball sense descans vol transmetre les virtuts d’un esport molt arrelat a les nostres illes.

La millor manera de celebrar aquest aniversari és doblant l’aposta per l’excel·lència que sempre cercam. Un objectiu, el de l’evolució constant, que també persegueixen molts de pilots que han fet del “Dirt Track” la manera perfecta d’esmolar el seu estil. Lorenzo, Márquez o Rossi s’entrenen en aquesta modalitat de derrapatge continu per aconseguir un pas pel revolt més estilitzat i un estat físic i mental idoni per afrontar cada gran premi.

Fins ara, a les Balears no teníem un oval oficial per poder practicar Dirt Track, però aquesta mancança ha estat corregida a Inca. Visitarem la nova infraestructura i escoltarem les valoracions dels pilots que ja l’han pogut provar. A més, des de la Federació Balear de Motociclisme ens parlaran d’un possible campionat regional de Dirt Track amb vista al 2016.

Sense deixar el manillar, canviarem terra per asfalt i vos mostrarem un tràiler molt interessant de la gran crònica dedicada al final del Trofeu Pirelli de Velocitat. Aquest certamen, disputat al Circuit Mallorca de Llucmajor, ha tengut 4 proves enguany i ha permès recuperar categories que semblaven abandonades com Open 1000 o Supersport 600.

Completaran el quadern de ruta seccions habituals com l’agenda, amb què podeu descobrir de manera detallada els horaris de les properes grans cites, encapçalades per la Pujada al Puig Major aquest mateix cap de setmana. I tampoc no faltarà el nostre repàs a les darreres propostes que els fabricants han presentat a les nostres illes.

Els companys del programa vos esperen dissabte dematí a IB3 Televisió i també als perfils de Facebook i Twitter (@dali_gas). I si voleu mirar pel retrovisor alguna de les 149 voltes que han completat, navegau pel web www.daligasib3tv.com i recordareu els programes emesos fins al moment.

Da-li Gas! s’emet els dissabtes a les 10.30 h.

 


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL