Dilluns 05 a les 23.00


PRIMERA LÍNIA
Noces a les Illes, voluntaris i allotjaments amb història
Les Illes varen celebrar més de 4.000 noces al llarg del 2014. Les Balears tenen la taxa més alta de matrimonis, i també els de més edat. Més de 30 finques i agroturismes a Mallorca organitzen aquests tipus d’esdeveniments que tenen amb una important presència estrangera, d’anglesos i alemanys, principalment. Des del 2013, l’elecció de les Illes com a lloc perfecte per celebrar noces ha pujat progressivament. Primera Línia s’acosta a l’organització d’aquests actes i ofereix tot tipus d’informació al voltant del seu cost, temps i anecdotari divers.

Centenars de voluntaris intenten pal·liar les tragèdies íntimes de moltíssimes persones amb una situació econòmica desesperada. Menjadors socials, centres de rehabilitació i ajudes directes són, entre d’altres, els recursos que part de la societat civil posa a disposició dels que ho estan passant més malament. Un equip del programa ha viscut en primera persona com s’organitzen aquests casos d’ajuda social.

Un bon nombre d’allotjaments i hotels balears tenen una història darrere. Monestirs, convents i altres tipus d’edificacions religioses són ara establiments hotelers que conserven i respecten l’arquitectura i la decoració original. Molts de clients –locals i estrangers- s’allotgen en llocs com aquests per viure l’esperit de la història combinat amb totes les comoditats del present.

Dilluns, a les 23.00 h, a Primera Línia analitzarem diversos temes d’actualitat amb la mirada de quatre reporters que ens duran al lloc de la notícia. Aquest espai tracta assumptes d’interès i d’actualitat amb un format de reportatge extens.

A la pàgina web ib3tv.com podeu veure aquest programa “En directe” i també el trobareu a la nostra secció “A la carta”. Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials: @IB3televisio amb l’etiqueta #PrimeraLíniaIB3.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL