Dissabte 03 a les 11.00


BALEARS FA CIÈNCIA
L’impacte de les noves tecnologies sobre el turisme, el ciclisme i el cicloturisme
Dirigit i presentat per Enric Culat, Balears fa Ciència és el  magazín de ciència i medi ambient que s’emet cada dissabte a IB3 Ràdio, entre les 11.00 h i les 14.00 h.

Aquest dissabte, a partir de migdia, vos avançam dos encontres impulsats des de la Direcció General d’Innovació i Recerca de la CAIB, que es faran la setmana vinent a Palma per debatre la relació entre el turisme i la innovació. El primer és el Seminari INTO dedicat a l’impacte que les noves tecnologies han provocat en la indústria turística. El segon és el Cycling Meeting, un congrés de ciclisme, cicloturisme i negocis orientat específicament al networking empresarial i als professionals del sector. Per xerrar del Seminari INTO i del Cycling Meeting hem convidat Marta Jacob, professora d’Economia i d’Innovació i Turisme a la UIB i investigadora del Grup 4-Mac Recerca Turística, i Joan Carbonell, empresari del sector de viatges 2.0 i informàtic.

Abans de xerrar d’aquests temes, en el nostre espai Ciència en Societat rebem Agustí Jansà, exdelegat de l’AEMET a Balears i expert en meteorologia a la Mediterrània, i a Toni Esteva, aficionat a la meteorologia. A continuació, a l’espai Bons Aliments, xerram d’un producte de temporada, les magranes, amb Juan Antonio Fernández, professor de cuina l’IES Guillem Colom Casasnovas de Sóller.

A partir de les 13.00 h retrobam alguns dels nostres col·laboradors habituals. Primer feim Biodiversitat amb Samuel Pinya, consultor mediambiental i professor del departament de Biologia a la UIB. Després és el torn de Macià Sureda, estudiant de Bioquímica de la UIB i col·laborador d’aquest programa a la secció Ciència per a tothom. Acabam el programa amb Xavi Canyelles i Luis Resines, que dissabte ens proposen endevinalles basades en el “pensament lateral” a l’Entrevista Impossible.

Dirigit i presentat per Enric Culat, Balears fa Ciència és un magazín de ciència i medi ambient que s’emet cada dissabte a IB3 Ràdio, entre les 11.00 h i les14.00 h, que pretén despertar la curiositat, instruir i, alhora, entretenir, gracies a la divulgació de diferents temes vinculats a totes les branques del coneixement.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter: @BalearsFCiencia i al nostre Facebook: Balears fa Ciència-IB3 Ràdio i al correu electrònic: balearsfaciencia@ib3radio.com

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot sentir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL