Divendres 02 a les 08.00


EL FARISTOL
Està protegit el dret a un habitatge digne?
El Faristol d’aquest divendres entrevistarà el president de la Plataforma d’Afectats pels lloguers d’Eivissa, Luis Gonzaga, que ens explicarà què opina sobre la proposta del Govern de penalitzar amb impostos els propietaris de pisos que només els lloguin a l’estiu.

 Precisament, l’habitatge centrarà la tertúlia del programa. Una temàtica propera i sempre d’actualitat sobre la qual girarà el debat. La Constitució espanyola recull el dret a l’habitatge, però què diu la nostra legislació sobre la protecció d’aquest dret? Quines propostes legislatives s’haurien de plantejar al Congrés dels Diputats? Amb quines polítiques hi pot contribuir el Govern de les Illes Balears? En el magazín informatiu d’IB3 Ràdio cercarem les fórmules que existeixen per garantir el dret de tots els ciutadans a un habitatge digne i coneixerem la tasca de les entitats sense ànim de lucre que s’esforcen dia rere dia per aconseguir que cap persona quedi sense sostre.

Durant el programa també contactarem amb el president de l’Agrupació Empresarial de Lloguer de Vehicles amb i sense conductor de Balears, Ramon Reus, que ens aclarirà si les empreses del sector tornaran a tributar a les Balears, després d’haver estat pagant l’impost de circulació en els darrers anys a altres municipis de la Península on aquest gravamen és més econòmic.

A més a més, l’excandidat al Nobel de la Pau, Juan Carrero, revelarà les causes del conflicte que empeny milions de sirians a fugir del seu país.

I, d’altra banda, Marcos Cabotá, director de cinema mallorquí, i Juan Salas, gerent del Grup Aficine, que està present a Palma, Manacor, Maó i Eivissa, ens convidaran a la novena Festa del Cinema, que es farà del 3 al 5 de novembre amb entrades a 2,90 euros.

El Faristol és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit per Àngela Seguí, que es pot escoltar de dilluns a divendres, a partir de les 08.00 h.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter (@ElFaristolib3) i al nostre Facebook  (El Faristol – IB3 Ràdio) i al correu electrònic: elfaristol@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot sentir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL