Dissabte 03 a les 09.00


NO VENIM AMB MANUAL
Límits i adolescents
Dirigit i presentat per Regina Cortés, el programa semet dissabte a partir de les 9 hores i combina els espais dirigits a pares amb els infantils

Així com van creixent, els adolescents qüestionen cada vegada més les normes que els pares els imposen, per la qual cosa posar límits en aquesta etapa és una tasca complicada. Aquest dissabte, límits i adolescents serà el tema central d’una tertúlia a “No venim amb manual”, en la qual participarà la psicopedagoga Magdalena Bauzà de Mirabò i un grup d’adolescents.

D’altra banda, coneixerem la feina de la recentment creada Associació pro emancipació de las Illes Balears, que té com a objectiu facilitar la integració social i laboral dels joves que han passat la infantesa i l’adolescència a un centre de menors.

Entre els continguts dirigits als infants destaca la tertúlia Paraula de Nin i l’entrevista que els col·laboradors més joves realitzen al personatge de la setmana, que en aquesta ocasió serà una infermera de pediatria, que parlarà als nins sobre la seva professió.

El programa es completarà amb les recomanacions de plans d’oci en família, la secció adolescent i les cançons infantils d’altres èpoques.

“No venim amb manual”, dirigit i presentat per Regina Cortés, s’emet dissabte dematí, a partir de les 9 hores a IB3 Ràdio, i combina els espais infantils amb els dirigits als adults com pediatria, pedagogia i criança. També dóna veu a diferents col·lectius destinats a la infància i convida a participar-hi activament les famílies.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter: @NoVenimAmbMnl i al nostre Facebook: No venim amb manual-IB3 Ràdio i al correu electrònic: novenimambmanual@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot sentir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL