Dissabte 03 a les 00.00


NO APAGUIS EL LLUM
Torna el programa de sexe d’IB3 Ràdio
Després de l’estiu, la ràdio autonòmica reprèn l’espai dedicat a la informació sexual. Maria Rigo i Joan Guillem Jaume conduiran el programa els dissabtes a mitjanit.

La segona temporada de No apaguis el llum ve carregada de sorpreses. Entre aquestes, el canvi de dia d’emissió del programa. En aquesta nova etapa, el programa s’emetrà els dissabtes a mitjanit.

Un dels primers temes que s’exposarà als oients de la ràdio autonòmica serà el de les addiccions sexuals. Quan les ganes de tenir relacions sexuals són descontrolades significa que hi ha un problema, que si no es tracta pot tenir conseqüències greus. L’encarregat d’explicar quan es considera que hi ha una addicció en matèria sexual serà el psiquiatre i director de la clínica Capistrano, el Dr. Vázquez.

També serà un programa en què es farà balanç de com ha anat l’estiu a les dones que venen el seu cos. Aquest dissabte, dues prostitutes que han fet feina a les Balears explicaran el perfil de clients que més han sol·licitat els seus serveis aquesta temporada i quants de doblers han guanyat.

També hi haurà temps per repassar les principals notícies i els estudis recents  relacionats amb la temàtica sexual.

No apaguis el llum és el programa d’informació sexual d’IB3 Ràdio, presentat per Maria Rigo i Joan Guillem Jaume que s’emet cada dissabte a mitjanit, a IB3 Ràdio.

L’audiència pot contactar amb No apaguis el llum a la pàgina de Facebook: No apaguis el llum – IB3 Ràdio i al correu electrònic noapaguiselllum@ib3radio.com.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL