Dilluns 05 a les 08.00


EL FARISTOL
Desapareguts, casos sense resoldre
La detenció del presumpte assassí de l’adolescent Eva Blanco, que ha estat capturat a França 18 anys després de cometre el crim, pot obrir l’esperança a les famílies d’altres persones que encara estan desaparegudes? Quins casos queden sense resoldre a Balears i a Espanya? Aquestes i d’altres qüestions les plantejarem a la tertúlia que “El Faristol” oferirà aquest dilluns amb l’ajuda del misser especialista en dret penal Carlos Portalo, el criminòleg Juan Poyatos, el periodista d’actualitat judicial a “Diario de Mallorca”, Kiko Mestre, el psicòleg Vicente Alcántara i portaveus dels cossos i forces de seguretat de l’Estat.

I, d’altra banda, representants de la Federació de la Petita i Mitjana Empresa d’Eivissa i Formentera, l’Associació de Comerciants de Menorca i la Federació d’Empresaris de Comerç de Balears explicaran si l’arribada de la tardor i la baixada de les temperatures han contribuït a incrementar les vendes del sector.

A més a més, la Federació d’Associacions de Persones Majors de la Part Forana de Mallorca ens valorarà el pla per reforçar els drets i l’autonomia de la gent gran que veurà la llum en el pròxim Consell de Ministres. Precisament, el darrer Consell de Ministres ha aprovat un decret que impedeix que es cobri una doble comissió bancària a l’hora de treure doblers del caixer, una decisió sobre la qual es pronunciarà la delegada Ausbanc a les Balears, Isabel Martorell.

El programa també rebrà la visita de la directora i dos alumnes de l’IES Bendinat, que han rebut el Premi Europeu “Segell 2015 a la millor pràctica educativa”.

El Faristol és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit per Àngela Seguí, que es pot escoltar de dilluns a divendres, a partir de les 08:00 h.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter (@ElFaristolib3) i al nostre Facebook  (El Faristol – IB3 Ràdio) i al correu electrònic: elfaristol@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot sentir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL