Dimarts 06 a les 08.00


 “El Faristol”
L’eutanàsia, dret a morir dignament
El cas d’Andrea Lago, una nina de dotze anys que té una malaltia neurodegenerativa incurable, ha tornar a posar d’actualitat el debat sobre la mort digna. S’hauria de despenalitzar l’ajuda a morir per part dels metges? Quines limitacions hauria d’incloure una possible normativa al respecte? A “El Faristol”, analitzarem les limitacions que hi ha a Espanya per aplicar l’eutanàsia i el suïcidi assistit.

A més a més, el programa entrevistarà el nou president d’Esquerra Republicana a Mallorca, Antoni Llompart, que ha estat elegit amb un 53% dels vots al Congrés Insular de la formació.

D’altra banda, l’Associació d’Usuaris de Serveis Bancaris es pronunciarà sobre el decret que va aprovar el darrer consell de ministres per impedir que es cobri una doble comissió bancària a l’hora de treure doblers del caixer.

I el pediatre Jorge Muñoz parlarà de la necessitat de promoure i normalitzar l’alletament matern amb motiu de la Setmana Mundial de la Lactància Materna, que se celebra fins al 10 d’octubre.

El Faristol és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit per Àngela Seguí, que es pot escoltar de dilluns a divendres, a partir de les 08:00 h.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter (@ElFaristolib3) i al nostre Facebook  (El Faristol – IB3 Ràdio) i al correu electrònic: elfaristol@ib3radio.com.

 IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot sentir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL