Divendres 09 a les 08.00


EL FARISTOL
El risc de desaparició de les cambres de Comerç
Les cambres de Comerç de les Illes Balears necessiten el suport i el finançament d’altres institucions, si no volen desaparèixer. Per això, “El Faristol” d’aquest divendres revisarà els motius pels quals s’ha arribat a aquesta situació i també les possibilitats de subsistència d’aquests organismes sense l’ajuda del Govern.

A més a més, la directora de Càritas Mallorca, Margalida Maria Riutort, valorarà la proposta de renda social que ha presentat el Govern de les Illes Balears i que està dirigida als nous perfils de persones i famílies que han sorgit per la crisi econòmica i la precarietat del mercat laboral. La secretària de política social de Comissions Obreres, Eva Cerdeiña, també es referirà a la renda social. Dins els pressuposts de 2016, el Govern preveu destinar 20 milions d’euros per a aquesta prestació que es podrà començar a percebre dins el primer semestre de l’any que ve.

I el nou president de la Federació d’Entitats Locals de les Illes Balears, Joan Carles Verd, ens parlarà del Pla especial d’ajudes 2015-2015 que el Consell de Mallorca dirigeix a les corporacions locals amb una població inferior o igual a 20.000 habitants.

D’altra banda, des de la Unió de Filòlegs i Traductors de les Illes Balears, la seva secretària i tresorera, Maria Belinchón, explicarà què pensen els professors de llengües estrangeres de la proposta de la Conselleria d’Educació i Universitat sobre els currículums oberts a les aportacions de tota la comunitat educativa. En el cas de l’anglès, s’anuncien classes en grups reduïts.

“El Faristol” és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit per Àngela Seguí, que es pot seguir de dilluns a divendres, a partir de les 8 hores.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter (@ElFaristolib3) i al nostre Facebook (El Faristol – IB3 Ràdio) i al correu electrònic: elfaristol@ib3radio.com.

 IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot seguir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL