Dissabte 10 a les 00.00


NO APAGUIS EL LLUM
Sexe entre dones
Com són les relacions dins el llit entre dues dones? Aquest dissabte, al programa de sexe d’IB3 Ràdio, es descobriran les pràctiques sexuals entre lesbianes i els mites o prejudicis que els envolten

Cada persona tria amb qui i de quina manera vol mantenir relacions sexuals. Normalment, la pràctica sexual entre dones ha generat estereotips morbosos entre homes heterosexuals. Però, què pensen les lesbianes d’aquest patrons culturals establerts?

Per això, aquesta setmana a No apaguis el llum, es descobriran les particularitats de les relacions entre dones. Na Rebeca i na Pilar compartiran el seu testimoniatge i explicaran en primera persona com varen sortir de l’armari i quins prejudicis es troben cada dia. També explicaran les característiques de les relacions entre dones i com es treballa el desig sexual.

El d’aquest dissabte també serà un programa en què s’exposaran les juguetes eròtiques més usades pel col·lectiu lèsbic a l’hora d’autoestimular-se.

La música serà un altre dels components que amenitzaran la vetlada de No apaguis el llum juntament amb la repassada a les notícies i estudis principals relacionats amb la temàtica sexual.

“No apaguis el llum”, el programa d’informació sexual d’IB3 Ràdio, presentat per Maria Rigo i Joan Guillem Jaume que s’emet cada dissabte a mitjanit  a IB3 Ràdio.

L’audiència pot contactar amb “No apaguis el llum” a la pàgina de Facebook: No apaguis el llum – IB3 Ràdio i al correu electrònic: noapaguiselllum@ib3radio.com.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL