Dissabte 10 a les 09.00


NO VENIM AMB MANUAL
Viatge al passat
Dirigit i presentat per Regina Cortés, el programa semet dissabte a partir de les 9.00 h i combina els espais dirigits a pares amb els infantils

Aquest dissabte, els pares es convertiran en protagonistes recordant la seva infantesa a la secció ‘retro’, un espai en què els més joves tenen l’oportunitat de conèixer quins eren els costums, les cançons i els jocs dels adults d’avui en dia quan eren petits.

El programa també tendrà la participació de la fisioterapeuta Antònia Betoño, que, a l’espai de l’Especialista, parlarà sobre la higiene postural en els més petits.

Com cada dissabte, a No venim amb manual no faltarà la tertúlia ‘Paraula de Nin’ ni la secció adolescent, a les quals s’han d’afegir les propostes de plans d’oci en família i l’Entrevista, en què els infants s’apropen a una professió, amb el convidat o la convidada, que en aquesta ocasió prové del món literari.

“No venim amb manual”, dirigit i presentat per Regina Cortés, s’emet dissabte dematí, a partir de les 9.00 h a IB3 Ràdio, i combina els espais infantils amb els dirigits als adults com pediatria, pedagogia i criança. També dóna veu a diferents col·lectius destinats a la infància i convida a participar activament les famílies.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter: @NoVenimAmbMnl, al nostre Facebook: No venim amb manual-IB3 Ràdio i al correu electrònic: novenimambmanual@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot seguir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL