Dissabte 10 a les 22.00


FONT DE MISTERIS
Contacte amb extraterrestres?
El programa de misteris i llegendes d’IB3 Ràdio s’endinsa en el món dels possibles contactes amb extraterrestres

El dissabte 10 d’octubre a les 22.00 h torna una setmana més Font de Misteris a IB3 Ràdio. Chema Font i el seu equip han preparat un programa en què es plantejaran els següents interrogants: És possible que éssers d’altres mons ens visitin? És possible que estiguin entre nosaltres?

A la secció ‘Mons Diversos’, es coneixerà i s’espipellarà tot allò més interessant i sorprenent que ha passat o està passant tant a la nostra comunitat com a la resta del món. Entre altres temes, parlarem amb un dels membres de les conegudes “Rutas del Silencio”. Què van a fer a Madagascar? També parlarem amb la historiadora Catalina Mas sobre l’exposició “El Viatge de Ramon Llull” que s’inaugurà fa uns dies al Museu Diocesà de Palma. Finalment, a la secció ‘Xarxes Socials’, es llegiran alguns dels missatges que han fet arribar els oients al programa aquest estiu.

Es pot seguir i comentar el programa a Facebook cercant “Font de Misteris”, i a Twitter cercant @fontdemisteris emprant l’etiqueta #fontdemisterisib3. També  es pot contactar a través del correu electrònic: fontdemisteris@ib3radio.com, del nou compte d’Instagram (fontdemisterisib3) o del WhatsApp del programa: 659166952.

“Font de Misteris” és el programa especialitzat en misteris i llegendes de les Balears dIB3 Ràdio que es pot escoltar els dissabtes vespre a partir de les 22.00 h i fins a mitjanit.

 La tasca de divulgació dels misteris i les llegendes de les Illes Balears per part de Font de Misteris va ser reconeguda enguany, el 2015, per Ràdio Associació de Catalunya amb la Menció de Qualitat a la categoria de ‘Millor Programa’ especialment “per la part del programa destinada a la divulgació de les tradicions i llegendes i, per tant, la recuperació del patrimoni cultural de les Illes”.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot seguir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL