Dilluns 12 a les 21.35


CUINA I GUANYA
A una passa de la semifinal
Dels 18 participants que començaren a Cuina i Guanya tan sols en queden deu. Aquesta setmana s’hauran d’enfrontar a una prova de resistència culinària, inventiva i en la qual la sort tendrà un paper molt important. En finalitzar el programa, dos concursants més abandonaran el programa mentre els vuit restants passaran directament a la semifinal de la pròxima setmana.

El jurat de Cuina i Guanya vol saber quina és la resistència dels concursants davant els fogons. Avui, per evitar ser un dels sis nominats, els participants hauran de superar fins a tres proves. Els dos que aconseguesquin demostrar la seva resistència culinària passaran directament a la gran semifinal.

Però no tot serà resistència. L’ordre de competició es decidirà a sorts i, a més, els participants hauran de fer servir la seva imaginació a l’hora de crear els seus plats. Podran fer allò que vulguin amb tot el que trobin al rebost.

Tres parelles s’enfrontaran a una difícil prova d’eliminació. Seguint la temàtica del programa d’avui, els participants hauran d’elaborar un plat amb tot allò que trobin al rebost. Però hi ha una sorpresa que farà canviar la dinàmica de la prova. I és que Miquel Calent obrirà un sobre, transcorreguts els 20 minuts inicials de la prova, en el qual s’amaga la prova de foc que hauran de superar per no ser un dels dos eliminats.

Cuina i Guanya s’emet dilluns a les 21.35 h i és l’espectacle de talent gastronòmic d’IB3 Televisió, en què els participants han de demostrar grans coneixements culinaris de l’àmbit local, nacional i internacional. L’objectiu: que un únic concursant es proclami millor cuiner de la temporada i guanyi els 6.000 euros de la gran final. Els xefs Andreu Genestra, Santi Taura, Miquel Calent i Koldo Royo formen part de l’equip del jurat.

Competició, humor, llàgrimes, tensió i molta cuina són els ingredients de la nova temporada del concurs gastronòmic d’IB3 Televisió.

A la pàgina web ib3tv.com, podeu veure aquest programa “En directe” i també el trobareu a la nostra secció “A la carta”.

Podeu seguir el programa a les xarxes socials (Facebook, Twitter i Instagram@CuinaiGuanyaIB3) i interactuar-hi amb l’etiqueta #CuinaiGuanyaIB3.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL