Dilluns 12 a les 23.00


PRIMERA LÍNIA
Posada a punt, gent de club i l’arribada de la tardor
Durant tot l’estiu, milers d’avions han possibilitat que arribàs a les illes un contingent turístic que ha marcat xifres històriques. Sens dubte, aquest mitjà és un autèntic protagonista de la temporada alta balear. Ara és moment de reparacions i revisions tècniques. Com es fan aquestes revisions? Com es garanteix la seguretat d’aquests monstres aeris? Quanta gent es dedica a aquesta tasca? Un equip de “Primera Línia” ha seguit, pas a pas, tot el procés de posada a punt de tot tipus d’avions. Una feina molt cara i per la qual es requereix un nivell de precisió inimaginable.

Milers de balears formen part d’un club. Compartir gustos comuns, practicar una afició amb companyia d’altra gent o fomentar reunions d’amics són, entre d’altres, els objectius que cerquen aquestes persones. Clubs gastronòmics, d’intercanvi de parelles, esportius o de degustació de purs són bons exemples d’aquestes fórmules d’agrupació. El programa ha conversat amb els principals portaveus d’aquests clubs i n’ha conegut les pretensions.

L’inici de la tardor té les seves pròpies característiques. És temps de fer nous propòsits, de cuidar molt més la salut, d’afrontar nous estudis i, en definitiva, de preparar l’adéu a l’estiu. Professionals de diversos àmbits ens comenten com canvia l’actitud i la forma de vida de la gent, quan les temperatures comencen a baixar i la llum es transforma en foscor.

Dilluns, a les 23 hores, a “Primera Línia” analitzarem diversos temes d’actualitat amb la mirada de quatre reporters que ens duran al lloc de la notícia. Aquest espai tracta assumptes d’interès i d’actualitat amb un format de reportatge extens.

A la pàgina web ib3tv.com podeu veure aquest programa “En directe” i també el trobareu a la nostra secció “A la carta”. Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials: @IB3televisio amb l’etiqueta #PrimeraLíniaIB3.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL