Dimecres 14 a les 08.00


EL FARISTOL
Les mesures de control de l’Ebola de les oliveres
El Faristol d’aquest dimecres demanarà als pagesos de les Illes per l’Ebola de les oliveres, una patologia que transmeten els insectes i que pot resultar letal per als arbres. Malgrat que encara no s’ha detectat cap infecció a les Balears, el sector agrari tem l’arribada d’algun exemplar infectat que pugui estendre la “Xylella Fastidiosa” a les oliveres, els cítrics, les alzines i les vinyes.

Per altra banda, diputats del Parlament autonòmic es referiran als punts més destacats de la sessió plenària d’aquest dijous en què, entre altres qüestions, s’ha debatut sobre el model d’IB3 i la modificació de la Llei per nomenar un nou director general de l’Ens Públic de Radiotelevisió de les Illes Balears.

A més a més, el degà president del Col·legi d’Economistes de les Illes Balears, Onofre Martorell, ens explicarà els aspectes pels quals l’escocès Angus Deaton ha estat guardonat amb el premi Nobel d’economia 2015. Per part seva, el secretari tècnic del Col·legi d’Aparelladors de les Illes Balears, Mateu Moyà, revisarà les causes per les quals s’han registrat mínims històrics en els projectes per construir nous habitatges.

Durant el programa, també conversarem amb el director mallorquí Hèctor Hernández, que competeix a la secció oficial del Festival Internacional de Cinema fantàstic de Catalunya amb la seva primera pel·lícula, El cadáver de Anna Fritz, un thriller psicològic.

El Faristol és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit per Àngela Seguí, que es pot escoltar de dilluns a divendres, a partir de les 08.00 h.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter (@ElFaristolib3) i al nostre Facebook  (El Faristol – IB3 Ràdio) i al correu electrònic: elfaristol@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot sentir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.

 


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL