Dijous 15 a les 21.35


UEP! COM ANAM?
Criarem cabres; collirem kiwis, caquis i anous; farem mel a Menorca i cuinarem cassola dolça
Dijous vespre, a Uep! Com anam?, tendrem un episodi ben feiner, ben animaler i ben  foraviler, i aprofitarem per dur a terme diverses tasques del camp ben típiques i pròpies de la tardor.

Per començar, en Toni Ballador el trobarem per Porreres arreglant les cabres d’un pare i un fill ben aguts que dediquen el seu temps lliure a fer de ramaders aficionats. Com de costum, el nostre simpàtic presentador els coneixerà a fons i traurà a la llum les seves millors anècdotes i històries pageses. I de Porreres cap a Consell, l’amo en Toni s’endurà un bon cabrit per torrar-lo en companyia d’un altre pare i un altre fill aficionats també a la pagesia, que li mostraran la seva extensa plantació de fruiters i li faran collir una bona ambosta de caquis, anous i kiwis. Aquesta, però, no serà l’única collita de tardor que farem al programa d’aquesta setmana. A Ciutadella, entre camps i prats, temptejarem la producció apícola d’aquesta estació amb un jove ben polit que ens explicarà les diferències que hi ha entre la mel de Menorca i la resta de mels que es produeixen a les Balears. Després d’això, una altra feina ben pròpia d’aquesta temporada que també veurem durant el capítol serà la d’enganxar l’arada a un tractor i llaurar així com toca un sementer del Pla de Mallorca abans de sembrar-hi cereals.

Al Rebost, a terres de Vilafranca de Bonany, el tradicional plat que cuinarem serà un deliciós ofegat dolç, també anomenat aguiat dolç o cassola dolça. I a la secció d’en Felip Munar, guiats pel senyor de la possessió, descobrirem les cases de Son Alegre: el cor espiritual i cultural del Pla de Na Tesa. Com veis, l’episodi d’aquesta setmana està carregat d’interessants i bons continguts rurals. No vos en perdeu ni un, ni mig, ni cap!

Uep! Com anam? s’emet dijous vespre, a partir de les 21.45 h, a IB3 Televisió.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials: @IB3televisio amb l’etiqueta #UepComAnamIB3 i www.facebook.com/uepcomanam.

A la web www.ib3tv.com, podeu veure aquest programa “En directe”, i si no el podeu veure, el trobareu a la nostra secció “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL