Dissabte 17 a les 00.00


NO APAGUIS EL LLUM
Sexe a través de la xarxa
Internet ofereix la possibilitat de seduir i estimular sexualment  l’altra persona sense que importin les distàncies. Aquest dissabte, el sexe virtual serà el tema principal al programa de sexe d’IB3 Ràdio.

En la nostra vida moderna es vinculen molts de nivells d’interrelació social. Un d’aquests el podem trobar a la xarxa. El sexe a Internet apareix en els nostres dies com un fenomen nou, cada vegada més estès entre joves i adolescents.

En un principi, el comportament sexual a través d’Internet no té per què ser un problema. La patologia sorgeix quan el sexe virtual es converteix en  un comportament impulsiu que interfereix en la vida quotidiana.

Per això, aquesta setmana a No apaguis el llum, es tractarà el sexe a través de la xarxa. El psicòleg i sexòleg, Vicente Alcántara, explicarà l’evolució d’aquest fenomen. En la segona part del programa es parlarà de situacions concretes de trobades sexuals a les xarxes socials. L’escriptora Celia Velasco contarà les seves experiències mentre feia l’estudi de camp per escriure el llibre sexoenlared.com.

La música serà un altre dels components que amenitzaran la vetlada de No apaguis el llum, juntament amb la repassada a les notícies i els estudis principals relacionats amb la temàtica sexual.

No apaguis el llum, el programa d’informació sexual d’IB3 Ràdio, presentat per Maria Rigo i Joan Guillem Jaume que s’emet cada dissabte a mitjanit, a IB3 Ràdio.

L’audiència pot contactar amb No apaguis el llum a la pàgina de Facebook: No apaguis el llum – IB3 Ràdio, i al correu electrònic: noapaguiselllum@ib3radio.com.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL