Diumenge 18 a les 20.00


PANORAMA IB
“La vellesa i la llar, l’economia de tots”, els reportatges per a diumenge
Com viuen els nostres padrins? Aquesta setmana, Panorama IB visita residències, apartaments amb serveis i pisos tutelats per conèixer quines són les opcions d’habitatge que tenim quan ens feim grans. Na Fina, en Miquel, na Catalina i na Maria Teresa són alguns dels majors que ens han obert les portes de les seves llars.

La crisi juntament amb l’accés generalitzat a la tecnologia i a la xarxa han desenvolupat el que s’anomena economia col·laborativa, és a dir, aquella que permet compartir o intercanviar béns i serveis entre usuaris particulars i que es fa sense la participació explícita d’intermediaris com empreses o bancs.  És un consum que ha existit des que l’home és home, però que ara té visibilitat a Internet i pren una escala global. A Panorama IB hem parlat amb experts en la matèria que ens explicaran què hi ha darrera l’economia col·laborativa i quins són els reptes que presenta.

Panorama IB fa un repàs profund dels temes que han marcat l’actualitat de l’agenda setmanal de les Illes Balears. Aquest espai s’emet els diumenges, a les 20.00 h, i el presenta el periodista Toni Sorell.

A la pàgina web www.ib3tv.com, podeu veure aquest programa “En directe” i també el trobareu a la nostra secció “A la carta”.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials: @IB3televisio i @PanoramaIB amb l’etiqueta #PanoramaIB.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL