Dijous 15 a les 08.00


EL FARISTOL
L’esborrany de l’ecotaxa
El Faristol d’aquest dijous analitzarà les repercussions econòmiques que tendrà l’aplicació de l’ecotaxa a les Illes amb la directora general de Turisme del Govern, Pilar Carbonell. Amb motiu de la presentació de l’esborrany de l’impost sobre estades turístiques que s’aplicarà a tots els tipus d’allotjaments, conversarem amb representants del Col·legi d’Economistes de les Illes Balears, de l’Associació d’Agències de Viatges de les Illes Balears i del GOB.

Durant el programa, també entrevistarem el catedràtic de la Unesco i de la Universidad Complutense de Madrid, Enrique Bustamante, que participarà divendres a la jornada inaugural de Teledetodos. Les jornades Futur IB3 debatran durant quatre setmanes sobre el nou model de servei públic audiovisual.

Per altra banda, el director general de l’Associació de Constructors de Balears, Manolo Gómez, es referirà a l’accident laboral ocorregut a una obra de Porreres (Mallorca).

I en temps de tertúlia, representants del sector educatiu revisaran la proposta de consens sobre l’aprenentatge de l’anglès que el Govern ha dirigit als docents.

El Faristol és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit per Àngela Seguí, que es pot escoltar de dilluns a divendres, a partir de les 08.00 h.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter (@ElFaristolib3) i al nostre Facebook  (El Faristol – IB3 Ràdio) i al correu electrònic: elfaristol@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot sentir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.

 


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL