Dissabte 17 a les 09.00


NO VENIM AMB MANUAL
Aquest dissabte, en directe des de la plaça d’Espanya
Dirigit i presentat per Regina Cortés, el programa semet el dissabte a partir de les 9.00 h i combina els espais dirigits a pares amb els infantils

Aquest dissabte, No venim amb manual s’emetrà en directe des de la plaça d’Espanya en el marc de la celebració del Dia de l’ONCE, que té com a objectiu mostrar a la societat les dificultats a la vida diària de les persones amb discapacitat visual i les tasques que realitza l’entitat.

Començarem al matí coneixent quines són les activitats que es poden dur a terme durant la jornada i amb una entrevista amb els responsables de Serveis Socials de l’entitat per saber quin suport tenen les famílies amb un nin amb discapacitat visual.

Els joves col·laboradors de No venim amb manual ens detallaran en directe la seva experiència als diferents tallers –de braille, de dibuix en relleu, de mobilitat, etc.– i també entrevistaran un ensinistrador de cans guia, que explicarà com ensenyen als animals i com aquests ajuden en el dia a dia una persona cega o amb deficiència visual greu.

El programa també inclourà una tertúlia amb nins afiliats a l’ONCE i diverses connexions en directe per conèixer les experiències dels participants i saber com van els diferents actes de la jornada.

No venim amb manual, dirigit i presentat per Regina Cortés, s’emet el dissabte dematí a partir de les 9.00 h a IB3 Ràdio i combina els espais infantils amb els dirigits als adults, com pediatria, pedagogia i criança. També dóna veu a diferents col·lectius destinats a la infància i convida les famílies a participar-hi activament.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter: @NoVenimAmbMnl, al nostre Facebook: No venim amb manual-IB3 Ràdio i al correu electrònic: novenimambmanual@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot sentir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL