Dimarts 20 a les 21.35


T’ESTIM
Assistim a les noces de na Cristina i en Gabriel a la plaça de toros de Palma
Na Cristina i en Gabriel són la parella protagonista d’aquesta setmana. Aquests mallorquins, fins fa poc, vivien a Sevilla per motius laborals del novii. Ell és torero. En Gabriel ho du a la sang. És la quarta generació de la família Pericàs que es dedica a aquesta professió.

Com es pot preveure, na Cristina i en Gabriel es conegueren a una capejada. Sis mesos després de la primera cita, es varen comprometre. Ja fa un any que preparen les noces i pareix que tot està controlat. Ara bé, la situació canvia completament quan un problema de darrera hora els obliga a canviar el lloc del banquet. Com a alternativa, la parella decideix celebrar el sopar i el ball a la plaça de toros de Palma, però es tracta d’un espai enorme que s’ha de decorar en molt poc temps. Quan falten 24 hores per a la cerimònia, queda molt per fer i tota la família es posa a ornamentar la plaça contra rellotge.

Al casament, la il·lusió es mesclarà amb els nervis per les presses dels darrers dies. D’altra banda, amb tants maldecaps, els noviis es troben un poc despistats a la cerimònia. Entre altres coses, no saben on s’han de col·locar els anells.

El programa Testim s’emet el dimarts a les 21.35 hores.

A la pàgina web ib3tv.com podeu veure aquest programa “En directe” i també el trobareu a la nostra secció “A la carta”. Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials: @IB3televisio amb l’etiqueta #TestimIB3.

 


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL