Dilluns 19 a les


EL FARISTOL
Quin ha de ser el model audiovisual a Balears?
 

El Faristol d’aquest dilluns debatrà sobre el model de la radiotelevisió pública de les Illes Balears. Això, amb motiu de l’aprovació per unanimitat del Parlament de les Illes Balears de constituir el Consell Assessor de Continguts i Programació i encomanar-li l’elaboració d’una proposta per a un nou model de RTVIB. En paral·lel, professionals de la comunicació organitzen les jornades FuturIB3 per construir un nou model de servei públic audiovisual. La tertúlia del programa comptarà amb el president de l’Associació de Periodistes de les Illes Balears, Juan Marqués; el secretari general del Sindicat de Periodistes de les Illes Balears, Antoni Gomila; el president de l’Associació de Productores de les Illes Balears, Jaume Rodríguez; l’editor del diari Menorca, Josep Pons Fraga; i el periodista i director del programa El Faristol Pitiüses, Vicent Tur.

Per una altra banda, el Consell de Govern d’aquest divendres ha aprovat el Decret per permetrà l’assistència de públic als plens de la Comissió Balear de Medi Ambient. El seu president, Antoni Alorda, explicarà què volen aconseguir amb l’obertura d’aquest òrgan que avalua els impactes ambientals dels principals projectes públics i privats que es tramiten a les Illes Balears.

El Faristol se suma al rosa en el Dia Internacional contra el càncer de Mama, que es celebra aquest 19 d’octubre, i conversarà amb la presidenta de la junta regional de l’Associació Espanyola Contra el Càncer, Teresa Martorell.

Durant el programa també entrevistarem el portaveu de la Plataforma No al TTIP Mallorca, Jordi Julià, sobre els actes de la Setmana Internacional d’Acció contra els Tractats de Lliure Comerç.

A més a més, donarem a conèixer la nova Associació de Jubilats de l’Autoritat Portuària amb el seu president, Pedro Bonet.

El Faristol és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit per Àngela Seguí, que es pot escoltar de dilluns a divendres, a partir de les 08:00 h.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter (@ElFaristolib3) i al nostre Facebook  (El Faristol – IB3 Ràdio) i al correu electrònic: elfaristol@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot sentir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL