Dijous 22 a les 21.45


UEP! COM ANAM?
Collirem olives, tendrem una sorpresa amb DO i encalçarem vespes asiàtiques invasores
Aquesta setmana, al programa més autènticament rural de la televisió balear, donarem l’ensús a la campanya olivera i oliera d’enguany i ho farem apuntant-nos a una intensa jornada feinera entre les marjades de Fornalutx. En plena serra de Tramuntana, l’amo en Toni Ballador es trobarà amb dos companys pagesos ben bergants i els ajudarà a collir olives; plantant l’escala i agafant la taleca. A mitjan matí, i de manera inesperada, tots tres rebran la visita d’un personatge ben important que els convidarà a berenar i que anunciarà també una grata sorpresa per a tots els espectadors de Uep! Com anam?. Estigueu ben atents al que dirà!

I, després de berenar i de donar sorpreses, serà l’hora de dur les olives a trencar a Sóller i, en acabar, el nostre presentador partirà cap a Biniaraix per saludar un altre foraviler ben singular que li ensenyarà l’art de fabricar gaiatos d’ullastre i li donarà a tastar el seu vi casolà, que ha batiat amb el nom de “Uep, quin vi!”. Tot això serà al reportatge central, però també ens farem ressò de la presència a casa nostra de la vespa asiàtica: una espècie invasora que ataca les abelles i que pot posar en perill el futur de l’apicultura balear.

I, pel Pla de Mallorca, mentre arrabassam patates, sentirem l’emocionant història d’un pagès menorquí empeltat a Santa Eugènia per amor. Al Rebost, amb una madona molt fina de Binissalem, aguiarem un tradicional i deliciós arròs amb salseta. I, amb en Felip Munar, visitarem les cases i els terrenys, coneixerem el passat i el present, i xerrarem amb l’amo i el senyor de l’antiga possessió que va donar origen al barri palmesà de Son Cladera i que va ser habitada i rehabilitada pel famós general Bernat Riera. El d’aquest dijous serà, idò, un programa ben memorable de principi a fi.

Uep! Com anam? s’emet dijous vespre, a partir de les 21.45 h, a IB3 Televisió.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials: @IB3televisio amb l’etiqueta #UepComAnamIB3 i www.facebook.com/uepcomanam.

A la web www.ib3tv.com, podeu veure aquest programa “En directe”, i si no el podeu veure, el trobareu a la nostra secció “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL