Dimecres 21 a les 08.00


EL FARISTOL
El sector sanitari podria protagonitzar la primera vaga de la legislatura
Si no es desbloqueja el conflicte de la carrera professional, els sindicats del sector sanitari continuaran el calendari de mobilitzacions contra l’impagament del complement de carrera professional. Si el Govern no es mou de la seva posició, convocaran una vaga abans de les eleccions generals del 20 de desembre i no descarten que sigui indefinida. Així, sindicats, representants del Govern i partits polítics participaran aquest dimecres a la tertúlia d’“El Faristol, centrada en les possibilitats d’arribar a un acord que permeti desconvocar la possible vaga en el sector sanitari.

A més a més, Mundosenior, la UTE formada por Globalia i Barceló, ha iniciat els tràmits per impugnar el concurs dels viatges de l’Imserso, perquè un dels tres lots en pugna s’ha atorgat a la unió temporal d’empreses Mundiplan. Aquesta decisió obligarà a retardar l’arribada a l’arxipèlag dels beneficiaris del programa.

“El Faristol” també conversarà amb el president del Consell Consultiu de les Illes Balears, Rafael Perera, que ha anunciat que deixarà el càrrec quan conclogui l’actual mandat.

Per una altra banda, la Fundación de las Cajas de Ahorros (FUNCAS) ha revisat a la baixa el creixement de l’economia de les Illes, alhora que preveu que les Balears siguin una de les comunitats amb més creació d’ocupació al 2015 i 2016. A aquestes qüestions es referirà el director de CAEB Menorca, Enric Cases.

“El Faristol” és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit i presentat per Àngela Seguí, que es pot escoltar de dilluns a divendres, a partir de les 8 h.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter (@ElFaristolib3) i al nostre Facebook (El Faristol – IB3 Ràdio) i al correu electrònic: elfaristol@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot sentir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL