Dijous 22 a les 08.00


EL FARISTOL
Estudis obligatoris fins als 18 anys o batxillerat gratuït voluntari?
El Faristol d’aquest dijous tractarà una de les qüestions que els partits polítics hauran d’abordar en els seus programes electorals amb vista als comicis del 20 de desembre. L’educació protagonitzarà gran part de la campanya electoral. Així, el PSOE preveu ampliar l’ensenyament obligatori dels 16 als 18 anys. El PP, per altra part, reclama que aquesta educació sigui gratuïta i que el batxillerat es mantengui com una opció educativa voluntària. En aquest sentit, partits polítics, mestres, alumnes i famílies debatran sobre aquestes propostes.

D’altra banda, el Congrés dels Diputats ha aprovat aquest dimarts els pressupostos generals de l’Estat per al 2016 en el darrer ple de la legislatura. Aquest dijous, els diputats populars i socialistes de les Illes participaran a El Faristol per fer balanç dels comptes i referir-se a la convocatòria d’eleccions generals.

Durant el programa també entrevistarem el batle de Calvià, Alfonso Rodríguez, que assegura que el model turístic del municipi ha canviat i, precisament, s’ha desplaçat a Londres per promocionar-lo entre el públic familiar.

I el director de l’Institut d’Estudis Socials Avançats (IBES), Gonzalo Adán, analitzarà l’estudi d’audiència que registre un augment d’oients d’IB3 Ràdio, que arriba a les 45.000 persones. A més a més, ens visitarà el director general de l’empresa Citysightseeing, Marcos Ybarra.

El Faristol és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit i presentat per Àngela Seguí, que es pot seguir de dilluns a divendres, a partir de les 8 hores.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter (@ElFaristolib3) i al nostre Facebook (El Faristol – IB3 Ràdio) i al correu electrònic: elfaristol@ib3radio.com.

 IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot seguir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL