Dissabte 24 a les 09.00


NO VENIM AMB MANUAL
Juguetes amb història
Dirigit i presentat per Regina Cortés, el programa semet dissabte a partir de les 9 h i combina els espais dirigits a pares amb els infantils

Aquest dissabte, els infants de “No venim amb manual” coneixeran com eren les juguetes des de final del segle XIX fins ara, amb l’educadora social Cecilia López i el col·leccionista Antoni Roig, del Museu de sa Jugueta, que acull més de 3.000 peces de joguines de tot el món.

Al programa també coneixerem tots els detalls de la I Cursa Popular i Solidària ‘Tots amb obert’ i ens acompanyarà la mestra d’Educació Especial Esther Jacomet, que abordarà diferents temes educatius.

Com cada dissabte a “No venim amb manual” no hi faltarà la tertúlia Paraula de Nin ni la secció adolescent, a les quals s’han d’afegir les propostes de plans d’oci en família i les cançons infantils d’altres èpoques.

“No venim amb manual”, dirigit i presentat per Regina Cortés, s’emet dissabte dematí, a partir de les 9 h a IB3 Ràdio, i combina els espais infantils amb els dirigits als adults com pediatria, pedagogia i criança. També dóna veu a diferents col·lectius destinats a la infància i convida a participar-hi activament les famílies.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter: @NoVenimAmbMnl i al nostre Facebook: No venim amb manual-IB3 Ràdio i al correu electrònic: novenimambmanual@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot sentir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL