Dimarts 27 a les 21.35


T’ESTIM
Dimarts viurem unes noces molt peculiars amb na Xisca i en Miquel




Na Xisca i en Miquel, els protagonistes del pròxim capítol de T’estim, han decidit casar-se encara que tots dos tenen un concepte molt diferent de com han de ser les seves noces. Ella, fustera, elabora gairebé tots els elements que decoraran el seu casament. En Miquel, per la seva banda, no atura de fer feina i hauria preferit contractar un restaurant que els donàs tot fet. Diu que no té temps per als preparatius, cosa que suposa un constant motiu de disputa entre la parella.

En tot cas, cal dir que aquesta parella ja ha passat per situacions molt més complicades. Problemes de salut i econòmics els han posat a prova des del principi. El fet de donar-se suport l’un a l’altre ha enfortit la relació.

Com que na Xisca vol que les seves noces siguin rústiques, ha decidit arribar amb un camió a la cerimònia. Son pare no ho veu gens clar i tractarà de llevar-li la idea del cap de totes les maneres possibles.

Al casament, la família estarà especialment pendent de l’arribada de la novia. Na Xisca ha decidit aparèixer amb un camió. Son pare no ho veu gens car i intenta, fins al darrer moment, llevar-li la idea del cap. D’altra banda, la cerimònia s’haurà d’interrompre  tot just començar perquè uns convidats molt especials no hi apareixen. Una vegada casats, la novia sorprendrà tothom amb un discurs memorable que emocionarà tots i cada un dels assistents a les noces.

El programa Testim s’emet dimarts a les 21.35 hores.

A la pàgina web ib3tv.com podeu veure aquest programa “En directe” i també el trobareu a la nostra secció “A la carta”. Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials: @IB3televisio amb l’etiqueta #TestimIB3.

 






ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL