Dissabte 24 a les 23.55


NO APAGUIS EL LLUM
L’striptease, l’art de la seducció
Passen els anys però la moda de llevar-se la roba a ritme de la música continua essent una pràctica molt suggeridora. Aquest dissabte, l’striptease serà el tema principal al programa de sexe d’IB3 Ràdio.

Llevar-se la roba a poc a poc, amb elegància, provocant i seduint, continua essent una manera d’excitar la parella. Però des del segle XVIII, aquest tipus de ball eròtic, també és una professió.

Per això, aquesta setmana a No apaguis el llum, es tractarà la professió d’stripper. Un espectacle carregat de seducció que avui està enfocat tant per a homes com per a dones, i que en algunes ocasions, es confon amb altres professions.

La segona part del programa se centrarà una setmana més en les trobades sexuals a través d’Internet. La periodista i escriptora Lucía Martín acaba de publicar el llibre Hola, ¿Sexo? Es tracta d’un exemplar per conèixer bé les noves tècniques per lligar i cercar parella sense morir a l’intent.

La música serà un altre dels components que amenitzaran la vetlada de No apaguis el llum juntament amb la repassada a les notícies i als estudis principals relacionats amb la temàtica sexual.

“No apaguis el llum”, el programa d’informació sexual d’IB3 Ràdio, presentat per Maria Rigo i Joan Guillem Jaume que s’emet cada dissabte a mitjanit  a IB3 Ràdio.

L’audiència pot contactar amb “No apaguis el llum” a la pàgina de Facebook: No apaguis el llum – IB3 Ràdio i al correu electrònic: noapaguiselllum@ib3radio.com.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL