EPRTVIB informa


NOTA DE PREMSA
‘Circuit de Cinema Català’, una iniciativa per impulsar i difondre el cinema en català
Es posa en marxa elCircuit de Cinema Català Dia de lAutor SGAE’, promogut per lAcadèmia del Cinema Català i la fundació SGAE

La Radiotelevisió de les Illes Balears se suma a la darrera campanya engegada per l’Acadèmia del Cinema Català i la fundació SGAE amb l’objectiu d’impulsar i difondre l’autoria audiovisual i la cinematografia catalana al territori. Amb l’objectiu d’acostar el fet d’autor i el cinema català al públic, vol fer que es valorin les pel·lícules catalanes, estimular seva la presència a les cartelleres i promocionar les sales de projeccions que hi aposten.

El ‘Circuit de Cinema Català Dia de lAutor SGAE es durà a terme del 5 de novembre al 27 de desembre a 15 sales de cinema del territori català, que exhibiran un dia pel·lícules nominades o guanyadores dels premis Gaudí d’autoria SGAE.

CineCiutat és la sala de cinema que se suma a aquesta campanya i on els ciutadans podran gaudir d’aquestes produccions.

Sota el lema Els autors de la SGAE et paguem el 50% de lentrada delCircuit del Cinema CatalàDia de lAutor SGAE’, els autors es fan càrrec de la meitat de l’entrada, valorada en 6 €, i els espectadors pagaran 3 €.

La Radiotelevisió autonòmica balear se suma a les diferents ràdios i televisions de Catalunya i  farà difusió del circuit amb l’objectiu que les projeccions tenguin el màxim de ressò possible als municipis que les acullin.

 Podeu trobar més informació als següents espais:

– Al blog circuitcinema.cat, amb la descripció de cada sessió, els autors i els protagonistes que hi participaran i les anècdotes i les fotografies que es vagin generant al llarg del circuit.

– Des dels comptes de Twitter de la SGAE i la Fundació SGAE a Catalunya (@sgaecat) i l’Acadèmia del Cinema Català (@academiacinecat).


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL