Dimecres 28 a les 08.00


EL FARISTOL
El Govern presenta l’ecotaxa al sector turístic
El Govern de les Illes Balears està presentant l’esborrany de l’impost del turisme sostenible a les administracions, entitats i associacions de les Illes perquè puguin fer-hi les seves propostes. En aquest sentit, El Faristol d’aquest dimecres entrevistarà la directora general de Turisme, Pilar Carbonell, que explicarà com s’estan desenvolupant aquestes trobades.

Per una altra banda, la Comissió Europea ha determinat que els bancs han de tornar tots els doblers de les clàusules sòl que es declarin nul·les en una sentència, i no només els doblers que corresponguin des del 2013. Aquesta decisió contradiu el criteri aplicat fa dos anys pel Tribunal Suprem espanyol i l’analitzarem amb un representant de Colonya, Caixa de Pollença, i el llicenciat en Economia i Administració i Direcció d’Empreses a la UIB i extreballador de banca, Pau Montserrat.

I, amb vista a la pròxima legislatura, Comissions Obreres demana un salari mínim de 800 euros i que s’ampliï la prestació de desocupació fins als 3 anys. Una bateria de propostes que ens acostarà la secretària d’Acció Sindical del sindicat a les Balears, Carmen Díaz de la Jara.

Durant el programa, també conversarem amb Mariluz Moncayo i Pilar Ferrer, treballadores de Movistar i voluntàries de la Fundación Telefónica, que es referiran al “Repte dels 10.000 somriures”. Per mitjà d’una gala solidària que es durà a terme el 7 de novembre al col·legi Lluís Vives de Palma tractaran de recaptar fons per a la ONG La Sonrisa Médica.

A més a més, l’escriptor menorquí Miquel Àngel Maria presentarà la seva darrera novel·la, titulada Els cors de pedra.

El Faristol és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit i presentat per Àngela Seguí, que es pot escoltar de dilluns a divendres, a partir de les 8.00 h.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter (@ElFaristolib3) i al nostre Facebook (El Faristol – IB3 Ràdio) i al correu electrònic: elfaristol@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot sentir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL