Comunicació IB3


Torna la ficció a IB3 Televisió amb la comèdia romàntica, “Hotel Bellavista”
La producció pròpia torna a IB3 Televisió en clau de comèdia romàntica i amb un grup d’actors de luxe.

A partir de dia 1 de novembre els espectadors d’IB3 Televisió podran tornar a gaudir de l’entreteniment, la proximitat, la tradició i la cultura a través de la ficció.

Aquesta sèrie de CEF Producciones, dirigida per David Mataró, és una ficció que ens durà als inicis del boom turístic a Mallorca per mà d’una història d’amor inoblidable, un amor impossible, amb un teló de fons únic: la Mallorca dels anys 60.

Hotel Bellavista - Foto de grup

Hotel Bellavista és la nova sèrie d’IB3 Televisió amb un total de 13 capítols de 50 minuts cadascun. A través de les aventures i desventures de la família protagonista i els seus empleats, la ficció recordarà o coneixerà de primera mà com era la vida a Mallorca en aquells anys de canvis, avenços i maneres de viure que, actualment, s’han perdut però que han quedat a la memòria.

A principis del mes de març d’enguany, un dels platós d’IB3 Televisió, a Santa Ponça, es va traslladar a l’any 1964 i es convertí en el hall d’un hotel d’aquella època. Començava el rodatge d’Hotel Bellavista. Director, actors, càmeres i tot un equip de producció i realització es posaven en marxa per recrear una de les èpoques daurades del turisme a Mallorca.

Les nostres càmeres varen entrar al set de rodatge i varen veure en primícia qualcunes de les primeres escenes.

Imatges de l’època i músiques inoblidables faran d’Hotel Bellavista una sèrie per a totes les edats amb la qual, a més d’emocionar-nos i patir, recordarem una manera de vestir, de pentinar-se i de viure la vida com una aventura, ja que a les portes d’un dels primers hotels de Mallorca mai no se sabia què o qui hi podia arribar.

Hotel Bellavista - Andreu Ginard, Maria Pinya, Lluís Ginard

En aquest hotel tendrà lloc una vertadera història d’amor entre els seus protagonistes, interpretada per Agnès Llobet i Toni Sastre.

L’arribada d’una misteriosa al·lota per treballar a l’Hotel Bellavista suposarà un terratrèmol per als dos germans que duen el negoci. Hi haurà misteri, una història d’amor impossible, anècdotes de la vida dels anys 60 a Mallorca i situacions basades en la realitat de l’època daurada de les Balears en què els records i la manera de viure marcarien la personalitat de les futures generacions.

Hotel Bellavista - Familia Ginard

Aquesta comèdia romàntica disposa d’un gran quadre d’actors entre els quals es troben Agnès Llobet, Xavi Frau, Caterina Alorda, Maria Bauçà, Margalida Grimalt, Alexandra Palomo, Xim Vidal, Santi Celaya i Toni Lluís Reyes.

Ells ja formen part de la família de ficció a IB3 Televisió, però també n’hi ha d’altres que s’han estrenat a la televisió autonòmica com, per exemple, Toni Sastre, Ann Perelló, Edu Ferrés i Lluís Oliver. D’aquesta manera, IB3 aposta per donar suport a actors i actrius, mitjançant la posada en marxa de sèries de producció pròpia que donin empenta al teixit audiovisual de les nostres illes.

Hotel Bellavista - Andreu Ginard, Cata Ginard, Manuel Ramírez i Vicenç

Si voleu conèixer els personatges, les trames i moltes més sorpreses d’aquesta sèrie ho podeu fer al seu web: ib3tv.com/hotelbellavista i a les xarxes socials amb l’etiqueta: #HotelBellavistaIB3.

En voleu saber més? Idò, cada diumenge, a partir de les 21.30h vos espera, Hotel Bellavista, una sèrie emocionant, divertida i que, ben segur, vos farà quedar amb IB3 Televisió.

 


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL