Dissabte 31 a les 23.55


NO APAGUIS EL LLUM
Les conseqüències dels abusos sexuals
Mantenir un acte carnal sense el consentiment de l’altra persona es considera una violació. Les víctimes viuen una experiència traumàtica. Aquest dissabte, testimonis i professionals explicaran al programa de sexe d’IB3 Ràdio com superar un abús

Les dades diuen que tres dones són violades cada minut arreu del món. Aquesta és una realitat que ens envolta i al darrere hi ha seqüeles, conseqüències, problemes psicològics o traumes.

En la nostra societat hi ha especialistes i professionals que poden ajudar les víctimes d’un abús sexual. Per això, aquest dissabte No apaguis el llum tendrà el testimoni de persones que han patit violacions. Explicaran com ho han superat i com va ser el moment de les agressions. Així mateix, la veu dels professionals exposarà quin paper té la psicologia en el procés.

La segona part del programa estarà centrada en la transsexualitat. Serà amb l’escriptor i autor del llibre “El despiste de Dios” Diego Neria, que ha estat notícia recentment perquè és el primer transsexual que un papa rep al Vaticà després de enviar-li una carta.

La música serà un altre dels components que amenitzaran la vetlada de No apaguis el llum, juntament amb la repassada de les notícies i els estudis principals relacionats amb la temàtica sexual.

No apaguis el llum, el programa d’informació sexual d’IB3 Ràdio, és presentat per Maria Rigo i Joan Guillem Jaume i s’emet cada dissabte a mitjanit a IB3 Ràdio.

L’audiència pot contactar amb “No apaguis el llum” a la pàgina de Facebook: No apaguis el llum – IB3 Ràdio i al correu electrònic: noapaguiselllum@ib3radio.com.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL