Dissabte 31 a les 09.00


NO VENIM AMB MANUAL
Especial Halloween
Dirigit i presentat per Regina Cortés, el programa semet dissabte a partir de les 9.00 h i combina els espais dirigits a pares amb els infantils

Aquest dissabte, No venim amb manual celebra amb els més joves un especial de Halloween, que començarà amb un repàs de les festes per a infants que es duran a terme a Mallorca aquest 31 d’octubre.

El programa continuarà amb l’entrevista a una àvia mallorquina que des de fa anys prepara sorpreses de por a ca seva perquè hi participin els infants del seu barri. I amb la tertúlia Paraula de Nin, els joves tertulians, tots disfressats, explicaran què pensen d’aquesta festa importada dels Estats Units.

Al llarg del programa també farem un repàs a les millors pel·lícules infantils de terror i redescobrirem les possibilitats que ofereixen la lectura i els contes en un dia com aquest.

Com cada dissabte, no faltarà la música ni l’entrevista, en aquesta ocasió a uns artistes que saben fer maquillatges de por i terrorífiques peces de cera.

No venim amb manual, dirigit i presentat per Regina Cortés, s’emet dissabte dematí, a partir de les 9.00 h a IB3 Ràdio, i combina els espais infantils amb els dirigits als adults com pediatria, pedagogia i criança. També dóna veu a diferents col·lectius destinats a la infància i convida a participar activament les famílies.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter: @NoVenimAmbMnl i al nostre Facebook: No venim amb manual-IB3 Ràdio i al correu electrònic: novenimambmanual@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot sentir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.

 


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL