Divendres 30 a les 8.00


EL FARISTOL
el culte als difunts inclou, aquest cap de setmana, Tots sants i Halloween
Milers de persones s’aproparan aquest cap de setmana als cementeris de les Illes per recordar els difunts. Els Ajuntaments han previst mesures extraordinàries davant la gran afluència de visitants cap a aquests recintes. Els ciutadans visitaran els cementeris entre dissabte i dilluns per dur flors i netejar les tombes dels seus familiars i amics morts. Durant el programa, coneixerem els dispositius especials que s’han habilitat per part dels consistoris de Palma, Eivissa i Maó.

Tots Sants haurà de conviure amb Halloween, una celebració que ha guanyat terreny en els darrers anys entre els joves. Precisament, El Faristol dedicarà la tertúlia a mostrar els orígens de la festa i donar a conèixer alguns esdeveniments per a grans i petits que s’han previst a l’arxipèlag. Entre d’altres, comptarem amb la doctora en Geografia i Història en l’especialitat d’Antropologia d’Amèrica Margarita Barrera, que va dedicar la tesi doctoral a la projecció de Halloween en la societat nord-americana i ha publicat l’article “Halloween: control social i identitat cultural. El debat també ha convidat a participar el capellà Alfred Miralles; el propietari del Restaurant El Jardín de Llucmajor, Miquel Bou; la regidora de cultura de l’Ajuntament des Castell, Begoña Mercadal; i propietaris de botigues de disfresses, guarniment i decoració.

A més a més, respecte a l’aprovació del Pla Director Sectorial de Carreteres d’Eivissa per part de la Comissió balear de Medi Ambient, entrevistarem la consellera insular de Territori i Mobilitat, Pepa Marí Ribas.

Per una altra banda, un centenar de persones en risc d’exclusió social han trobat feina gràcies a un programa de la cadena eivissenca Palladium Hotel Group.

Així mateix, El Faristol connectarà amb Natalia Rodríguez, mare de Malén Ortiz, amb motiu de la concentració prevista per al 31 d’octubre a Santa Ponça per recordar l’adolescent desapareguda el desembre del 2013.

Durant el programa, també rebrem la visita d’Àngela Vallori Salas, una jove dissenyadora que acaba de presentar una col·lecció de gipons moderns amb unes botonades que han elaborat quatre joiers mallorquins.

El Faristol és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit i presentat per Àngela Seguí, que es pot escoltar de dilluns a divendres, a partir de les 08:00 h.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter (@ElFaristolib3) i al nostre Facebook (El Faristol – IB3 Ràdio) i al correu electrònic: elfaristol@ib3radio.com.

 IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot sentir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.

 


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL