EPRTVIB informa


TOTS DONAM UNA MÀ – Al costat de les persones maltractades amb l’Associació Donavida
La campanya de responsabilitat social corporativa de l’Ens Públic de Radiotelevisió de les Illes Balears, Tots donam una , continua donant suport i difusió a diferents associacions i entitats que, dia a dia, intenten millorar la qualitat de vida de moltes  persones que viuen amb dificultats, a causa de malalties o de problemes socials.

Josep M. Codony, director general de l’Ens Públic de Radiotelevisió de les Illes Balears (EPRTVIB), i Concepción Matarín González, presidenta de l’associació Donavida, han firmat un conveni de col·laboració.

Algunes de les accions d’aquesta associació són:

– Posar en marxa accions d’acompanyament i protecció a les persones maltractades, els seus fills i les seves famílies compareixent davant les administracions i entitats privades per al compliment de les finalitats socials, així com proporcionant mitjans legals, professionals i materials a les víctimes i a les famílies, amb tals finalitats.

– Ajuda a la víctima, als seus fills i a qualsevol persona amb la qual la víctima tengui vincles afectius i d’inclinació, donant-los suport moral i psicològic.

IB3 Televisió i IB3 Ràdio oferiran un seguiment extens, amb entrevistes i la cobertura de les activitats que, des de l’entitat, es facin durant el mes de novembre.

Programes com Entre tu i jo, Això és IB3 i Informatiu Vespre a IB3 Ràdio i La Mirada a IB3 Televisió seran la finestra per fer arribar a la societat balear la realitat de les cures pal·liatives. També es promourà la comunicació d’aquestes activitats a través de les nostres xarxes socials i de la pàgina web d’IB3: ib3tv.com.

La campanya Tots donam una s’ha convertit en l’eix corporatiu i social de l’Ens Públic de Radiotelevisió de les Illes Balears que vol mostrar els problemes amb què viuen moltes persones i famílies de la nostra societat.

 


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL