Dimecres 04 a les 08.00


EL FARISTOL
Debat sobre la custòdia compartida
El Govern no modificarà la normativa que estableix que la custòdia dels fills sigui compartida com a norma general en cas de separació o divorci. Al Parlament, el PI ha reclamat que s’impulsi una llei o que s’afavoreixin els canvis legals necessaris per establir la custòdia compartida com a principi general. En les darreres hores, el Tribunal Suprem ha estimat el recurs d’un pare i li atorga la custòdia compartida dels seus fills.

Durant el programa també sentirem noves valoracions respecte a les xifres de desocupació que s’han publicat aquest dimarts.

A més a més, 13 testimonis seran interrogats pel cas Son Espases entre dimecres i divendres. Per això, tendrem les anàlisis del periodista expert en successos i tribunal i col·laborador d’El Faristol, Kiko Mestre, i dels exdiputats i exmembres de la Comissió d’Investigació de Son Espases Antonio Diéguez i Carlos Veramendi.

Per una altra banda, la batlessa de Porreres, Francisca Mora, protagonitzarà la secció que El Faristol dedica a conèixer l’actualitat i el dia a dia dels municipis de les Illes.

I el periodista Oriol Nolis ens presentarà la seva primera novel·la, “La extraña historia de Maurice Lyon”

El Faristol és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit i presentat per Àngela Seguí, que es pot seguir de dilluns a divendres, a partir de les 8 hores.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter (@ElFaristolib3) i al nostre Facebook (El Faristol – IB3 Ràdio) i al correu electrònic: elfaristol@ib3radio.com.

 IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot sentir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL