Dissabte 07 a les 23.57


NO APAGUIS EL LLUM
Trobar el camí sexual
Lorientació sexual és un aspecte que es descobreix al llarg de ladolescència, quan es comencen a experimentar les atraccions i els desitjos sexuals. Però, es pot canviar dorientació al llarg de la vida? Les respostes, aquest dissabte al programa de sexe d’IB3 Ràdio

L’orientació sexual es coneix com la preferència en els sentiments amorosos, en el desig i l’atracció sexual cap a una persona del teu mateix sexe, del contrari o d’ambdós sexes. Per això es parla d’homosexualitat, heterosexualitat i bisexualitat. Pot ser que es tenguin dubtes, per això molts de professionals aconsellen que s’experimenti per arribar a conèixer-se un mateix.

Aquest dissabte, la sexòloga de l’Associació de Ben Amics, Estefanía González, serà l’encarregada d’aprofundir i reflexionar sobre la manera com trobar l’orientació sexual d’un mateix.

En la segona part del programa es desgranarà el kama-sutra lèsbic. Esperanza Moreno i Paloma Ruiz acaben de publicar “Tu dedo corazón”, el primer llibre sobre sexualitat lèsbica creat amb imatges reals.

També hi haurà temps per repassar les notícies i curiositats en matèria sexual i per amenitzar la vetlada amb diversos temes musicals que transmeten missatges eròtics.

No apaguis el llum, el programa d’informació sexual d’IB3 Ràdio, presentat per Maria Rigo i Joan Guillem Jaume que s’emet cada dissabte a mitjanit  a IB3 Ràdio.

L’audiència pot contactar amb No apaguis el llum a la pàgina de Facebook: No apaguis el llum – IB3 Ràdio i al correu electrònic: noapaguiselllum@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 89.2 (Andratx), 92.7 (Calvià), 89.2 (Alcúdia), 88.6 (Menorca) i 93.7 (Eivissa i Formentera). Es poden tornar a sentir, aquest i altres programes d’IB3, al web: www.ib3alacarta.com.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL