Dissabte 07 a les 22.00


FONT DE MISTERIS
Retornant al futur
El programa de misteris i llegendes dIB3 Ràdio sendinsa en el món dels viatges en el temps

Dissabte, 7 de novembre, a les 22.30 h, en una edició reduïda, torna una setmana més Font de Misteris a IB3 Ràdio. Chema Font i el seu equip han preparat un programa en què el futur té el protagonisme. Hi ha constància de l’existència de viatges en el temps? S’ha romput en alguna ocasió aquesta barrera? Com es veia el futur en el passat?

A la secció “Mons Diversos” es coneixerà i s’espipellarà tot allò més interessant i sorprenent, i que ha passat o està passant tant a la nostra comunitat com a la resta del món. Finalment a la secció “Xarxes Socials” es llegiran alguns dels missatges que han fet arribar els oients al programa.

Es pot seguir i comentar el programa a Facebook cercant “Font de Misteris”, i a Twitter cercant @fontdemisteris emprant l’etiqueta #fontdemisterisib3. També  es pot contactar a través del correu electrònic: fontdemisteris@ib3radio.com, del compte d’Instagram (fontdemisterisib3) o del WhatsApp del programa: 659166952.

Font de Misteris és el programa especialitzat en misteris i llegendes de les Balears dIB3 Ràdio que es pot seguir els dissabtes vespre a partir de les 22 hores i fins a mitjanit. Aquesta setmana també, el diumenge 8 de novembre, se’n farà una edició reduïda de mitja hora a les 22 h.

 La tasca de divulgació dels misteris i les llegendes de les Illes Balears que fa l’equip de Font de Misteris va ser reconeguda enguany, el 2015, per Ràdio Associació de Catalunya amb la Menció de Qualitat a la categoria de ‘Millor Programa’, sobretot, “per la part del programa destinada a la divulgació de les tradicions i llegendes i, per tant, la recuperació del patrimoni cultural de les Illes”.

 IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot seguir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.

 


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL