Diumenge 08 a les 21.30


HOTEL BELLAVISTA
El primer dia de feina de na Maria
Diumenge a les 21.30 h podrem veure el segon capítol de la sèrie de producció pròpia Hotel Bellavista. Una producció dirigida per David Mataró, amb un grups d’actors de luxe entre els que s’inclouen: Agnès Llobet, Toni Sastre, Xavi Frau, Ann Perelló, Caterina Alorda, Maria Bauçà, Margalida Grimalt, Alexandra Palomo, Edu Ferrés, Xim Vidal, Lluís Oliver, Santi Celaya i Toni Lluís Reyes.

En el segon capítol na Neus, ja com Maria, comença a fer feina a l’hotel de cambrera de pis. De quina manera una al·lota rica i amb posició, traurà la feina endavant? Mentre na Maria ho intenta, na Bàrbara creu que n’Andreu, que prepara amb l’ajuda de na Cata un sopar familiar, li vol demanar qualque cosa molt important: Serà matrimoni?

Hotel Bellavista explica les històries i aventures dels propietaris i treballadors d’un petit hotel familiar amb un teló de fons únic: La Mallorca dels anys 60.

Aquesta sèrie de CEF Producciones és una ficció que ens duu als inicis de l’esclat del turisme a Mallorca a través d’una història d’amor inoblidable. Aquesta comèdia romàntica s’emet cada diumenge a les 21.30 hores.

Més informació al web: ib3tv.com/hotelbellavista.

Segueix-nos a les xarxes amb l’etiqueta #HotelBellavistaIB3:

  • Facebook:(HotelBellavista – IB3Televisió)
  • Twitter:@HBellavistaIB3
  • Instagram:@HotelBellavistaIB3

 

 


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL