Diumenge 08 a les 19.55


PANORAMA IB
 “Els doblers de la comunitat”, “IMSERSO, el turista absent” i “La bretxa que es fa gran”
Aquesta setmana, a Panorama IB, analitzam els pressupostos que el Govern ha presentat per al 2016. Explicarem d’on surten els doblers per als pressupostos i a quines partides es destinaran. A més sentirem la valoració que en fan els diferents grups polítics

Mundiplan serà finalment qui gestionarà els viatges de l’Imserso a les Illes. En tot cas l’enfrontament entre aquest grup i Mundosenior per aconseguir el contracte ha generat un retard important en l’arribada dels turistes de l’Imserso a les Balears. A Panorama IB analitzam les conseqüències que ha provocat aquest endarreriment als treballadors i als empresaris del sector turístic de les Illes.

La bretxa entre rics i pobres s’ha fet gran a la nostra comunitat. Som la quarta comunitat de l’Estat amb més desigualtat econòmica després d’Andalusia, Extremadura i Canàries. Mentre que més de 195 mil persones viuen en risc d’exclusió social i no disposen dels bens mínims, creix el nombre de milionaris amb un patrimoni líquid de més 700 mil euros. A Panorama IB analitzam el perquè de l’augment constant d’aquesta desigualtat.

Panorama IB fa un repàs profund dels temes que han marcat l’actualitat de l’agenda setmanal de les Illes Balears. Aquest espai s’emet cada diumenge a les 20 h i el presenta el periodista Toni Sorell.

A la pàgina web www.ib3tv.com, podeu veure aquest programa “En directe” i també el trobareu a la nostra secció “A la carta”.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials: @IB3televisio i @PanoramaIB amb l’etiqueta #PanoramaIB.

 

 


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL