Diumenge 15 a les 21.30


HOTEL BELLAVISTA
Un bon “Arròs brut”, aquest diumenge, a l’“Hotel Bellavista”




 

Diumenge a les 21.30 h podrem veure un nou capítol de la sèrie de producció pròpia Hotel Bellavista. Una producció dirigida per David Mataró, amb un grup d’actors de luxe entre els quals s’inclouen Agnès Llobet, Toni Sastre, Xavi Frau, Ann Perelló, Caterina Alorda, Maria Bauçà, Margalida Grimalt, Alexandra Palomo, Edu Ferrés, Xim Vidal, Lluís Oliver, Santi Celaya i Toni Lluís Reyes.

Al tercer capítol, na Neus ha de firmar el seu contracte com a Maria a l’hotel, però hi ha un petit problema: no té documentació.

Mentrestant, a la cuina del Bellavista hi ha una crisi: na Francina no es troba bé i qualcú haurà d’ocupar el seu lloc. Qui serà l’encarregat de dur la cuina?

N’Andreu té problemes amb el misteriós Sr. Prats però Madò Carme, com a cap de la família Ginard, prendrà decisions que afectaran tots els treballadors del Bellavista.

Hotel Bellavista explica les històries i aventures dels propietaris i treballadors d’un petit hotel familiar amb un teló de fons únic: la Mallorca dels anys 60.

Aquesta sèrie de CEF Producciones és una ficció que ens duu als inicis de l’esclat del turisme a Mallorca a través d’una història d’amor inoblidable.

Aquesta comèdia romàntica s’emet cada diumenge a les 21.30 hores.

Més informació al web: ib3tv.com/hotelbellavista.

Segueix-nos a les xarxes amb l’etiqueta #HotelBellavistaIB3:

  • Facebook:(HotelBellavista – IB3Televisió)
  • Twitter:@HBellavistaIB3
  • Instagram:@HotelBellavistaIB3

 






ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL