Dilluns 16 a les 21.35


AIXÒ ÉS MEL
Aquest dilluns anam de possessions
Aquesta setmana, a Això és Mel, anam de possessions, acompanyats per Salvador i Farina. De Son Maixella a Son Alfonso, passant per Vinagrella, Son Fortesa i Son Ramon, ens acostarem a la cuina i la història d’aquest llegat rural del passat que perviu entre nosaltres. Cuinarem plats de senyors i plats de missatges.

Tomeu visitarà un impressionant celler i Toni una possessió existent des del temps de la Conquesta. Tomàs Vibot ens acostarà al món de les possessions i Dessiré Duran posarà veu a l’acomiadament.

Això és mel és un programa de cultura i gastronomia que recorr els pobles i les ciutats de les Illes Balears per conèixer-ne de primera mà la història, el patrimoni i les curiositats relacionades amb la gastronomia i els productes agroalimentaris de l’arxipèlag. Els nostres protagonistes, l’actor Toni Gomila i el cuiner Tomeu Caldentey, s’acostaran a diferents temàtiques i diferents productes per esbrinar quins plats s’hi elaboren.

Això és mel semet cada dilluns a les 21.35 h.

A la web www.ib3tv.com podeu veure aquest programa “En directe” i també el trobareu a la nostra secció “A la carta” .

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials: @IB3televisio amb l’etiqueta # AixòésmelIB3 i a www.facebook.com/ib3tv.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL