Dissabte 14 a les 23.59


NO APAGUIS EL LLUM
La transsexualitat
La identitat duna persona no sempre a veure amb el sexe que ens és assignat. Aquest dissabte, al programa de sexe dIB3 Ràdio, es tractarà a fons el desordre sexual humà, les seves realitats, lluites, conflictes, desitjos i contradiccions.

Tot i que les persones transsexuals siguin cada vegada més visibles en la nostra societat, encara existeix una important manca d’informació, especialment sobre el procés de transició d’un gènere a l’altre. La transsexualitat, normalment, és acompanyada d’etiquetes i definicions que envolten la polèmica i es relaciona amb una patologia.

Per això, aquesta setmana a No apaguis el llum membres de la Fundació Daniela contaran les seves experiències. Es tracta d’una fundació que lluita per normalitzar la vida del col·lectiu transsexual. També hi participaran diversos testimonis, que explicaran el seu procés de canvi de gènere.

En la segona part del programa, la psicòloga i sexòloga de Palmajove Ana Mari Madrid farà una repassada de les consultes i les preocupacions que el jovent planteja a aquesta entitat pública. La música serà un altre dels components que amenitzaran la vetlada de No apaguis el llum, juntament amb la repassada de les notícies i els estudis principals relacionats amb la temàtica sexual.

No apaguis el llum, el programa d’informació sexual d’IB3 Ràdio, presentat per Maria Rigo i Joan Guillem Jaume, s’emet cada dissabte a mitjanit a IB3 Ràdio.

L’audiència pot contactar amb No apaguis el llum a la pàgina de Facebook: No apaguis el llum – IB3 Ràdio i al correu electrònic: noapaguiselllum@ib3radio.com.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL